Publisert

Støtt etisk handel med 100% Arabica fairtrade-kapsler

Nå har jeg endelig fått inn Fairtrade-kapsler. Denne kaffen er en 100% Arabica-blanding merket med FairTrade Max Havelaar garantimerke.

Kapslene passer til kapselmaskiner som benytter systemene Caffitaly / Cafissimo.

Fairtrade Max Havelaar er et internasjonalt garantimerke for etisk handel.

For dette produktet har Chicco d’Oro forpliktet seg til å kjøpe kaffeavlingen direkte fra små kaffesamvirker i sørlige land. Disse kaffefarmene er sertifisert av organisasjonen Max Havelaar og respekterer de internasjonalt anerkjente reglene for rettferdig handel. Fair Trade er en type handel hvor kaffebøndene får en garantert minimumspris på sine varer. Organisasjonen Max Havelaar kontrollerer og garanterer at de ekstra inntektene blir benyttet til sosiale og helserelaterte prosjekter for lokalsamfunnet, og at miljøet og lokale kulturer blir respektert.